Donnerstag, 20. Juli 2017

Slovácko - Dukla 4: 3, hostia viedli, potom začal vyčíňať nestarnúci Došek

Slovácko potvrdilo, že sa mu proti Dukle darí. Veď v minulej sezóne ju porazilo 5: 1.

Vtedy sa Došek blysol hetrikom, bet365 bonus teraz tridsaťsedemročný vytáhl útočník svoj kúsok zopakoval. Boli to jeho 118., 119. a 120. ligová bránka v kariéry.

"Keď hodnotenie skrátim, tak máme dosky. V našej hre bolo nasadenie i bojovnosť. Prvý polčase sa mi páčil futbalovo viac, druhý už bol veľa chaotický. Som rád, že sa stretnutie podarilo.Teraz ideme dvakrát von, kde sa ukáže, či naše víťazstvo nebolo len dielom náhody, "povedal domáci kouč Svatopluk Habanec.

Dukla dvakrát znížila na rozdiel jednej bránky, naposledy Krmenčík minútu pred koncom, na vyrovnanie však nedosiahla.

Slovácku vyšla ligová premiéra po piatich rokoch, keď v predchádzajúcich štyroch ročníkoch vždy odišlo v prvom kole porazené.

V úvode súboj vyznel pre Duklu. Prvýkrát vážnejšie zahrozil po chybnej rozohrávke domácich obrancov po Néstorově prihrávke Jakub Mareš, ktorý prestrelil bránku. O tri minúty neskôr už Dukla ďalšiu chybu Slovácka potrestala.Obranca Jurendič vyhral súboj na pravej strane a po jeho centre Berger hlavou prekonal bezmocného hecuje.

Po inkasovanom góle sa Slovácko rýchlo spamätalo, zlepšilo súhru v strede ihriska, vypracovalo si aj šance, ktorým chýbala presnejšia koncovka. Vyrovnať sa podarilo v 24. minúte Havlík, ktorý obišiel v strede poľa dva protihráča a prízemný strelou z dvadsiatich metrov prekvapil brankára Radu.

bet 365 Slovácko spoliehalo na dlhé pasy na útočníka doska, ktorého dôsledne a tvrdo strážili stopéri Dukly a na zakončenie ho často nepúšťali.Dukla sa snažila o jednoduchú kombinačnú hru a závere polčase sa dostal po týchto akciách dvakrát k nepresnému zakončeniu Marek Hanousek.

Po zmene strán si viedlo bet365 aktívnejšie domáci Slovácko, ktorého hru dirigoval v strede poľa technicky vybavený Havlík.

Práve on v 57. minúte unikol po ľavom krídle a po jeho centre Došek hlavou strelil druhý gól.

Po inkasovanom góle Dukla na chvíľu prevzala iniciatívu. Sľubnú šancu na vyrovnanie prepásol Mareš, ktorý z trestného kopu poslal loptu presne do náručia brankára Hecia.

O niekoľko minút neskôr Bergerova hlavička tesne minula tyčku. Slovácko postupne zrovnalo krok bet365 mobil a sa Šumolikoského strela v 73. minúte odrazila k doska, ktorý loptu pohotovo vráti l do siete.O dve minúty neskôr Daniel Tetour vyhral tvrdý súboj u poliacou čiary sa Šumolikoskim a po úniku do otvorenej obranky strela z dvadsiatich piatich metrov zapadla pod hornú tyčku.

Tri minúty pred koncom sa zapísal tretíkrát do listiny strelcov Došek. Vzápätí ešte vykresal nádej na remízu tretím gólom Dukly striedajúci Krmenčík, ale Slovácko už tesné víťazstvo uhájil.

"Som sklamaný prehrou. Rozhodol opäť Došek, ktorý dal tri góly. Ešte by som bol ochotný vziať, že je ťažké DOSKY ustrážiť po centri do šestnástky.


Ale u tretej a štvrtej bránky sme situácie nedohrali.Mrzí ma, že inkasujeme po dohrávaných standardkách, kde nám chýbal dôraz v súbojoch, "povedal hosťujúci tréner Luboš Kozel.

bet365 stavky

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen