Dienstag, 18. April 2017

Radulov ani Kovalčuk nepomohou Rusku na MS

MOSKVA. Po Iľjovi Kovalčuk přišla ruská hokejová reprezentace o další oporu. Na mistrovství světa do Běloruska nepojede v květnu Alexander Radulov z CSKA Moskva. "Brzy mě čeká operace ramene a nebudu se moci včas připravit na turnaj," řekl Alexander Radulov pro Sportbox.ru.

Mistr světa 2009 se momentálně navíc zotavuje z otřesu mozku, který Bet365-Bonus čeká na Vás utrpěl v utkání Kontinentální hokejové ligy proti Bet365-Bonus zdarma Spartaku Moskva.

Sedmadvacetiletý křídelní mnozí považují společně s Kovalčuk za nejlepšího hokejistu mimo NHL. A. Radulov v této sezoně odehrál za CSKA 34 setkání s bilancí 9 gólů a 25 asistencí. Do play-off pro otřes mozku nezasáhl.V současnosti se spekuluje o jeho budoucnosti v moskevském klubu. "Nebudu to komentovat.


Mám platnou smlouvu," dodal pro Sportbox Radulov. Kovalčuk stejně nepřijde

Ruský hokejový útočník Ilja Kovalčuk z SKA Petrohrad má za sebou úspěšnou operaci kolena, které se podrobil na jedné z klinik v bavorském Mnichově. Reprezentant sborné pro chirurgický zákrok vynechá mistrovství světa v květnu v běloruském Minsku. Informuje o tom championat.com s odvoláním na agenturu Itar-Tass.

Třicetiletý útočník se zranil během sezóny 2013/2014 v týmu Kontinentální hokejové ligy (KHL) SKA Petrohrad.Nový trenér Rusů Olegs Znaroks s Kovalčuk počítal pro mistrovství sv� �ta, ale hráč pro zdravotní problémy odmítl pozvánku. Dvojnásobný mistr světa odehrál v této sezoně za SKA celkově 53 utkání, ve kterých vstřelil devatenáct branek a přidal 25 asistencí. Rusko reprezentoval i na ZOH 2014 v Soči. Bykov bude trénovat Petrohrad

Bývalý hlavní trenér ruské hokejové reprezentace Vjačeslav Bykov se stal novým kormidelníkem klubu KHL SKA Petrohrad. Ve funkci nahradil Jukku Jalonen, jehož vedení klubu odvolalo v pátek spolu s celým realizačním týmem. Ve funkci skončil i generální manažer SKA Alexej Kasatonov.Jak informuje web championat.com, Bykov se s vedením týmu z města na Něvě dohodl na smlouvě na dva roky s roční opcí.

SKA Petrohrad skončil v dlouhodobé sezóně v Západní konferenci KHL na 2. místě, v play-off se dostal do konferenčního semifinále, ve kterém nestačil na Lokomotiv Jaroslavl a nečekaně prohrál 2: 4.

Bykov je olympijský vítěz z let 1988 a 1992, v Albertville byl dokonce kapitán sborné tehdejšího SNS. Mistrovství světa vyhrál bývalý skvělý útočník v letech 1983, 1986, 1989, 1990 a 1993, jako trenér získal zlato na světových šampionátech 2008 a 2009.

Bet365-Uvítací bonus vyzvednete zde

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen