Donnerstag, 13. April 2017

Nový Zéland porazili Gruzínsku k dosiahnutiu svetového pohára štvrťfinále

To môže boli prvé stretnutie medzi jednotlivými krajinami, ale Georgia nemal Nový Zéland majú na mysli, keď si vybrali svoju stranu za to, čo sa nikdy nebude súťaž rovných. Urobili 10 zmien zo strany, ktorá začala svoje prvé dva zápasy a to môže byť aj pre držiteľov, ktorí začali a hotových s gestom, ale boli prekvapivo nedbalý medzi tým.

Dva pokusy na konci vrátane Juliana SAVEA tretie, nemala maskovať chyby, ktoré sa stalo po celú dobu, a teda najväčším problémom bude mlyn, ktorý strávil v hre ísť dozadu.Všetci černosi majú v posledných svetových pohárov z roztavených tabúľ proti Tier dva tímy, ale ten tu sa zdalo, že prestal pracovať po dlhšiu dobu v piatok večer. Nový Zéland je mimo polovica Dan Carter je jedným z všetkých čias velikánmi v hre, ale tu bola znížená na rolu smrteľníka, zrazil jeho vznešené ostrieža spolu so zvyškom svojho tímu oponentov, ktorí vychutnal každý moment.New Zélandu V Gruzínsko: Rugby World Cup - ako sa to stalo po oveľa rýchlejšie, než sa predpokladalo zotavenie zo zlomenou nohou ďalšie informácie

Waisake Naholo robil jeho prvá vzhľad vo Svetovom pohári a iba jeho druhý najvyšší medzinárodný mať konzultovaný witch doctor.On najprv sa dotkol lopty 70 sekúnd na, opakovanie bicykel svojho stredu poľa od linka-von len vnútri Nového Zélandu polovicu v pohybe, ktoré bolo ľahšie mieste, než zastavil. Porazil tri obranca na ceste do úradu, ale len málo išiel hneď za ním zvyšných 50 minút bol na ihrisku.

Bol to jeden z mála okamihov, Georgia bol ukázaný na obrannú a ich odpoveď bola instant. Keď Naholo stratil lo ptu a Jerome Kain sa ho nepodarilo zabezpečiť, full-back Beka Tsiklauri hacknut na jeho pravého kolena a využil svojho druhu odraziť na skóre, provokovať rev, ktorý bol prekročený iba vtedy, keď bol Mamuka Gorgodze menovaný muž z zhoda.

SAVEA zaznamenal dve pokúsi z oboch strán trest 50 metrov Lasha Malaguradze je.Jeho druhý, prichádzajúci po No8 Kieran Read pozrel na jednu stranu a prešiel druhý, bol drahokam a bonusový bod skúste ktorého autorom je šlapka Dane Coles po Richie McCaw odtiahol obranca vnútri vytvoriť priestor mimo ukázal Nový Zéland na ich efektívne najlepší ktoré len zvýraznia ich celkovej nedbalosť. Georgia, znížená na oslavovať malé víťazstvo, ako je vyhral pokutu vo mlyne, udržuje svoj tvar v obrane a aplikovaný tlak.

Naholo zašátral pas zo Carter, rovnako tak Sonny Bill Williams, a Georgia, vedené ich kapitán Gorgodze je Toulon Flanker pre ktorého pravdepodobnosť odpočinku nemohol súť ažiť s možnosťou zahrať si proti strane No1 na svete, stále neuvízly v.Ich štrk, v kombinácii s nezvyčajne nedbalosť zo strany držiteľov, držal intervalu skóre na 22-10 a All Blacks, pre ktoré je zápas bol touto dobou protiľahlým tréningu plytvanie príležitostí v celom texte.Keby to nebolo pre farbu ich dresov by boli neidentifikovateľné z tímu, ktorý bol nejakým spôsobom pred ostatnými, pretože pred 2011 World Cup.New Zealand Potrebujete viac rovnováhy v Rugby World Cup, hovorí Conrad Smith Viac

Naholo by zaznamenal jeho druhý pokus čítal to prejsť nestali výšku členok, nútiť ho skontrolovať, a potom, čo SAVEA je záloha ťah nepriniesli try napriek priestoru stvoril, útočníci sa rozhodli ukázať, ako to sa vykonáva a tešil niekoľko rachotí, než bola prečítaná tlačil na druhom konci linky.

Georgia mal málo iné robiť, než riešiť, ale to bola úloha, oni hrali s nadšením, ak nie celkom záľuba im vyhradené pre mlyn, kde Charlie Faunuina z Nového Zélandu tighthead bol znášať obzvlášť nepríjemný večer, šťastie, že Gruzínsko, Unibet-Registrácia zdarma na rozdiel od svojho kapitána, boli postaviť balík zložený z rezerv.A rezervy boli niečo, čo mali v hojnosti. To nebolo až do posledných šiestich minútach, Nový Zéland vytiahol ďalej s pokusoch podľa SAVEA a Malakai Fekitoa.

"Bol som veľmi spokojný s tým, ako sme hrali," povedal tréner Georgia, Milton Haig. "Ak máme rozvíjať, potrebujeme väčšiu expozíciu.


Pozrite sa, ako Argentína prišli na od ich vstupu do majstrovstiev ragby. Radi by sme príležitosť byť súčasťou šiestich národov a ja dúfam, že to je niečo, čo je považované za ".

Unibet-Uvítací bonus vyzdvihnete tu

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen