Samstag, 15. April 2017

Tony Romo zranená Panthers porazili Cowboys presunúť do 11-0

Cam Newton je stále perfektné. Tony Romo môže byť vonku na sezónu s rovnakým zranením, ktorá ho odsunutý na sedem zápasov.

Newton dostal veľkú podporu z obrany, ktorý sa vrátil dva Romo troch zastaveniami pre pristátie a Panthers bežal ich NFL -Best víťaznej sérii 15 pravidelný-koreniť hry s víťazstvom 33-14 cez Dallas Cowboys vo štvrtok.

Romo zranených rovnakú ľavú kľúčnu kosť, ktorá ho na vedľajšiu koľaj pre všetky sedem hier v porážok, ktorý poškodil playoff dúfa brániacich NFC východu víťaza Cowboys (3-8) .Could Panthers byť najviac sympatický tím NFL za posledných 30 rokov?Čítajte viac

Carolina Linebacker Luke Kuechly zachy táva dva priame Preukazy Romo, vracia prvých 32 yardov pre pristátie. Bezpečnostné Kurt Coleman vybral off Romo má druhý priechod z hry a vzal ju späť 36 yardov pre skóre pomôcť Panthers sa stal 16. NFL tím začať sezónu 11-0.

Pred zranil, Romo Bet365-Vyzdvihnúť bonus Nevedel , t vyzerať niečo ako jediný quarterback poraziť niekoľko tímov sa záznamy 9-0 alebo lepšie. Ten skončil stratou prvýkrát v štyroch štartoch v tejto sezóne.Predtým biti Indianapolis na 9-0 vo svojom štvrtom kariéry začala v roku 2006 a New Orleans na 13-0 o tri roky neskôr.

Newton robil jeho súčasťou, rovnako, ako sa Karolína jedinou útočnou pristátie na štvormiestny yard beh po dobu 30-6 olova okamihov pred zranením Romo je. Mal 183 yardov prechádzajúce s niekoľkými kľúčovými konverziou tretí perie a ďalších 45 yardov ponáhľať.


Na druhej hre Dallas 'držanie po Newtonova skóre, Romo bol zasiahnutý blitzing Thomas Davis a padol na jeho ľavé rameno. Bol to desivo podobná zranenia, ktoré utrpel v týždni 2 proti Philadelphia.Thanksgiving deň futbalu: Carolina Panthers porážku Dallas Cowboys - ako sa to stalo!Čítajte viac

Romo pokračoval zranené rezerve s označením vrátiť po prvom zranení a Cowboys nemohol vyhrať bez neho. Boli už na dobrej ceste k strate tentoraz týždeň po Romo ukončil sedem hru šmyk na jeho návrat.Bol 11 21 s 106 yardov a hodnotenie 27.2 passer.

Carolina viedol 13-3, keď Kuechly a NFL vedúci obrany pre stánok s jedlom dať Panthers pevne pod kontrolou.

najlepším hráčom tackler liga je od vstupu do NFL v roku 2012, Kuechly spadol do pokrytia a ľahko postavil pred prihrávkou určeného pre Terrance Williams pred mútením na ľavej sideline a tlačí Romo preč, ako prešiel bránkovú čiaru.

na budúci hre, Kuechly urobil šikovný Over-the-hlava úlovku na guľu hádzať Jason Witten.Linebacker vyzeral trochu rozvláčny o návrate, nakoniec usadil na 17-yarder, ktorá viedla k tretine štyri góly poľných Graham Gano je dať Panthers až 23-3 v polčase.

To bol štvrtý doba Romo uvrhol viac pick-šestky v hre a prvý pretože 34-18 domáce straty v roku 2012 proti Chicago obrany, ktorý bol medzi liga je najlepšia nútiť obratov. Romo vlastne vyhral svoj prvý z tých, proti Buffalo v roku 2007.

Žiadny taký šanca tentoraz, pretože Newton držal Karolíne čin pohybujúce kedy Romo nebol hádzať zachytenie.Newton mal tri 24-yard completions tretej dole, a viedol Panthers do koncovej zóny potom, čo Dallas 'Byron Jones bol potrestaný za skákať na vrchole svojej linemen keď Gano robil gól z 48-yard pole.

Dallas obranný koniec Greg Hardy mal pokojnú zápas pro ti svojmu bývalému tímu, skončil bez náčinia. Cnelo sa mu posledných 15 hier vlani Karolíne kvôli jeho domáceho násilia prípade. Hardy podpísal s Cowboys ako voľný hráč a slúžil štyri-hra suspenzia, kto v tejto sezóne.

Bet365-Bonus ihneď po registrácii

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen