Dienstag, 11. April 2017

Sam Tomkins byť Wigan je jediný podpis, hovorí Shaun Wane

Anglicko full-back Sam Tomkins je takmer isté, že Wigan jediný regrút na rok 2016.Klub by mohla stratiť toľko ako sedem vedúcich hráčov na konci roka, ale re-podpisu Tomkins, miesto veterána austrálskeho Matt Bowen a návrat Hull KR loanee dopredu Greg Burke sú pravdepodobne jediným čerstvé tváre na DW Stadium.

Tomkins, ktorý je rezanie krátke svoj pobyt s Novým Zélandom Warriors k návratu k jeho domácej mesto klubu, bude Wigan je stan hráč na budúci rok, kedy Shaun Wane dá viac príležitosti k sľubných mladíkov klubu.

tréner cíti zadosťučinenie potom, čo stand-off George Williams jeho veľký zlom v tejto sezó ne, a keď sa opäť obrátiť na mladších 19s, aby zaplnila medzery spôsobené odchodom útočník Joe Burgess na Sydney Roosters spolu s úverovými hráčmi Jack Hughes (Warrington), Scott Taylor (Hull) a Iain Thornley (Hull KR).

Wigan mohol tiež súčasťou spoločnosti s šlapka Logan Tomkins najmladší z troch bratov, ktorí ich v súčasnosti na hosťovaní do Salforde ale mimo zmluvy, a predného závesu rd Larne Patrick, ktorého úver kúzlo z Huddersfieldu vyprší na konci sezóny.

"Ja sa nepozerám na jednom iný hráč v túto chvíľu," povedal Wane. "Som so svojim zborom na budúci rok veľmi spokojní.Všetci hráči dostanú ďalší rok zrieť.

"Som teraz, než som bol pred dvoma rokmi o smerovaní klubu sa deje a spôsob, akým budeme triediť juniorov viac spokojný.Klub ako celok je v reálnom dobrom stave.

"Mám podporu Ian [majiteľ Ian Lenagan] a rád [riaditeľ futbalového Kris Radlinksi] a že sa cítim dob re, že, či už som tu, alebo nie za päť rokov čas, budeme silní. "

Wane nastavená pripomenúť Burgess a predného radu dopredu Dom Crosby a Taulima Tautai piatkovej návšteve Warrington v tretine kolo Super 8s a urobí neskoré rozhodnutie o šlapka Michael McIlorum ktorý utrpel zranenie oka v 25-18 porážke pri Leeds.

Burgess vynechal posledné dva zápasy s zranenia kolena, zatiaľ čo Crosby a Tautai boli neskoré výbery z tímu, ktorý prehral s Leeds minulý týždeň potom, čo bol zranený pri záverečnom tréningu tímu a McIlorum utrpela ťažkú ​​ranu pod okom v priebehu hry v Headingley.

"Preveríme na neho v našom tíme horizonte, ale ak je nejaká pochybnosť, nebudem ho riskovať, "povedal Wane z Anglicka šlapka. "Máme týždeň voľna v týždni po tom, čo tak môžeme mu dať dobrý odpočinok zotaviť z toho."

Wane stále čaká objaviť v prípade, že Anglicko centrum Dan Sarginson bude hrať tento r ok po potýka so zranením kolennej šľachy.

"Je stále vo vzduchu," povedal. "Mal svoju prevádzku a ten sa zotavuje dobre.. Musí mať ďalšie malú operáciu za niekoľko týždňov čas, ktorý mi dá predstavu o časovej osi "Leeds 25-18 Wigan | Správa Super League Super 8s zápas Čítajte viac


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen