Mittwoch, 12. April 2017

Steve Smith pripomenul Phillip Hughes smrť Eoin Morgan incidente

Austrália kapitán Steve Smith, pripustil pohľad na Eoin Morgan, jeho náprotivok, bol zasiahnutý do hlavy vyhadzovač priniesol spomienky na Phillip Hughesa tragickej smrti zaplavenia späť k jeho hráčov - a rýchly nadhadzovač Mitchell Starc v najmä -. počas ôsmich bránky víťazstvo

Starc, ktorý hral za New South Wales v novembri minulého roka, keď Južná Austrália pálkar Hughes bol zabitý po vyhadzovača na zadnej časti hlavy, sa zdala byť viditeľne otrasený po jeho short-prenikavý dodávka, v siedmom počas tejto série rozhodujúcim nútenej Morgan odísť bolieť na jednej, s Anglickom deje, ktoré majú byť ujížděl pozor na 138.Australia zmierniť okolo Anglicka sko ba sériu po Eoin Morgan zranenia čítajte viac

Morgan bol schopný odísť z ihriska - vzal žiadnu ďalšiu úlohu v zápase a neskôr bol diagnostikovaný s otrasom mozgu - ale Austrália tréner Darren Lehmann, bol videný upokojujúci Starc na hranici lane po zmene strán.Smith, ďalší bývalý tímový kolega z Hughes, rozšírila svoje najlepšie priania k Morgan vo svojom zotavenie

"Bolo tam pár chlapov otrasená - starcov najmä". Povedal Smith, po jeho boku je osem- bránka víťazstvo zaistené vyhrať série 3-2. "Bol to ťažký leto pre nás doma, stratí blízkeho kamaráta [Hughes].

" Je to vždy škaredé, keď sa dostanete pohľad takého, takže tam bolo niekoľko chlapci otrasená. Kedykoľvek dostane niekto udrel na helme takhle vaše prvé starosťou je pre ich zdravie. Mine je, že v súčasnej dobe pre Eoin.Dúfam, že je v poriadku a môže tiež obnoviť. "

Anglicko tréner Trevor Bayliss, ktorý mal na starosti New South Wales, keď Hughes zomrel, priznal, tam boli úzkostné okamihy v domácej šatni tiež s Morgan brať hodinu správne prísť bicykli po rane a športové modrinu. "On má hrču na hlave a bolesti hlavy, ale je to v poriadku," povedal Bayliss. "Je hore a okolo a majú chatu teraz, takže je to v pohode.

" Keď sa dostane niekto udrel to je nervózny chvíle.Bol trochu zle na chvíľu - to trvalo aj hodinu alebo tak, aby sa dobre. - a som si istý, zdravotnícky personál bude pozorne sledovať na neho "

Aj keď ten incident priniesol kriket do perspektíva, Bayliss hovorí neskôr o potrebe jeho strana k zníženiu počtu dní voľna s ktorými sa stretávajú po ťahanie sa späť do radu od 2-0 dole len vyhodiť rozhodujúci frame s pálkou po tom, čo vyhral los.

< p> s Anglickom, čo zotavil zo svojho katastrofálneho jednodňové zime víťazstvo nad Novým Zélandom skôr v lete, ešte pred spustením majstrami sveta úzke tu, austráls ky verí, že je stále na ceste k vytvoreniu tím bojovať o 2017 Champions Trophy a 2019 Svetový pohár, z ktorých oba sú na domácej pôde.

"nehrali sme dobre, Australia urobil a že to, čo sa deje.To je výzva pre tento tím - tie dni, je potrebné, aby sa stalo čím ďalej tým menej. Tam sú niektoré zaujímavé mladí hráči a bude to vzrušujúce budúcnosť. Facebook Pinterest Anglicko tréner Trevor Bayliss, poskytuje aktuálne informácie o stave Eoin Morganovej po jednodňové kapitán bol zasiahnutý do hlavy o Mitchell Starc vyhadzovač v porážke AustraliaEngland v Austrálii: piatej ODI - live! Čítajte viac

"Tam je ešte potreba konať. Ukázali sme ľuďom, ako dobre môžeme hrať, ale že je najlepší na svete, budete musieť hrať inteligentný kriket a ktorý prichádza so skúsenosťami.Do budúcna bude prirodzenú vec. - niektorí budú robiť to, niektorí nie "

Bayliss bude sadnúť so svojimi kolegami selektorov v pondelok ráno na diskusiu o testovací tím pre série začína budúci mesiac proti Pakistanu v Spojených arabských emirátoch pred odletom späť do Sydney so svojou rodinou.

Smith, ktorý pracoval pod Bayliss pred jeho zbehnutie do Anglicka, môže byť tiež v rovnakej rovine, pričom Austrália kapitán očakával 10 dni odpočinku pred jeho boku vydávajú na dve testovacie cesty po Bangladéši.

"som trochu unavený, aby som bol úprimný," povedal Smith, ktorý hral viac internationals než akýkoľvek iný austrálsky hráč kriketu tento rok. "Som naozaj teším na dostať domov.. Je to už dlhé roky, ale je to skvelé miesto na hrať kriket tu "

požiadal o jeho posúdenie anglických šancí proti Pakistanu v SAE, ktorý bol porazený nimi v sérii Ashes, Smith dodal: "Je to vždy tam tvrdá tour. Podmienky sú veľmi horúce a bránky sú väčšinou suché a točiť dosť. Pre ľudí ako v Anglicku a nás je to úplne cudzí pre nás, tieto podmienky.

"Niet pochýb o tom, že to bude ťažké séria ale už zrejme má veľkú dôveru od toho, čo urobili cez leto proti nám, takže nevidím žiadny dôvod pre nich nerobí dobre tam. "


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen